Ontmoet onze leefstijlcoaches

robin.jpg

Robin Jongbloet

Leefstijlcoach

Hoi, ik ben Robin: een sportief, sociaal en enthousiast persoon die houdt van een uitdaging. Ik ambieer een goede leefstijl en wil daarom binnen dit bedrijf mensen motiveren en stimuleren hun eigen opgestelde doelen te bereiken.

judith.jpg

Judith Sol

Leefstijlcoach

Hoi, ik ben Judith. Eén ding weet ik zeker: een gezonde leefstijl zorgt voor een gelukkig leven. Ik vind het belangrijk om op gezond gewicht te blijven, zodat ik meer energie heb om alle uitdagingen in het leven goed aan te kunnen. Ik heb mijn hele leven intensief gesport en probeer altijd zo gezond mogelijk te eten. Voor mij betekent dit dat ik afwisseling heb in mijn voedingspatroon en op vaste tijdstippen eet. Ik zorg voor voldoende slaap en ontspanning en merk dat ik hierdoor gelukkiger ben.

 

olaf siegers.jpg

Olaf Siegers

Leefstijlcoach

Hoi, ik ben Olaf. Zelf ben ik altijd al druk bezig geweest met sporten en het nastreven van een gezonde leefstijl. Tijdens mijn werkzaamheden als podotherapeut zie ik geregeld mensen met overgewicht en/of een ongezonde leefstijl. Dit heeft mij gemotiveerd om leefstijlcoach te worden. Zo kan ik mensen helpen een gezondere leefstijl na te streven, waardoor ze beter in hun vel zitten en een betere kwaliteit van leven ervaren.

laura van heuven.jpg

Laura van Heuven

Leefstijlcoach

Hoi, ik ben Laura. Ik vind het mooi dat leefstijlcoaching een hele andere benadering heeft dan de meeste programma’s die er zijn met betrekking tot gezondheid. De focus ligt bij leefstijlcoaching veel meer op het samenwerken, het opbouwen van een goede relatie en het helpen motiveren. Zelf heb ik de meeste affiniteit met het gidsen van mensen die beter in hun vel willen zitten, door ze te helpen met het nastreven van een gezondere leefstijl.

Amber buffel web_0.jpg

Amber Buffel

Leefstijlcoach

in opleiding

Hoi, ik ben Amber. Ik vind het werk als leefstijlcoach leuk omdat ik heel graag met mensen in contact kom. Geen enkele dag is hetzelfde en iedereen is anders. Ik haal veel voldoening uit mijn baan als ik iemand geholpen heb om positiever in het leven te staan, door diegene te helpen met het verbeteren van zijn/haar leefstijl. 

Ontmoet onze adviseurs

fabian rood.jpg

Fabian Rood

Voeding en gezondheid

Hi, ik ben Fabian en ik ben een Voedingswetenschapper. De studie Voeding & Gezondheid heeft mij een brede kennis opgeleverd over alles wat te maken heeft met voeding en onze gezondheid. Lekker (en gezond) eten en sporten zijn mijn hobby’s en mijn studie sluit dus perfect hierbij aan!

Het effect van voeding op het menselijk lichaam en daarmee op onze gezondheid is heel interessant. Ik zet dan ook graag mijn kennis in om anderen hierin te adviseren en te begeleiden om zo tot een gezonde leefstijl te komen!

clemence websit 2.jpg

Clemence de boer

Beweging

 

Hallo, mijn naam is Clemence en ik ben werkzaam als bewegingswetenschapper. Ik doe voornamelijk onderzoek naar sport gerelateerde vraagstukken. Het leuke aan dit werk vind ik het ontdekken van nieuwe kennis en het bevestigen van bestaande kennis. Daarnaast ben ik zelf ook een fanatiek sporter wat dit werk extra leuk maakt. 

ellen.jpeg

Ellen Nuijten

Coördinatie en beleid

 

Hi, ik ben Ellen. Ik ben en word heel blij en trots om elke dag mijn bed uit te mogen komen om mooie dingen te doen met mooie mensen in ons mooie team. Allen gepassioneerd om het beroep leefstijlcoach in volle glorie uit te dragen en er uit te halen wat er in zit. Op die manier zijn we bezig met de verschillende maatschappelijke uitdagingen die er liggen en dat maakt het waardevol wat we doen.

marly.jpg

Marly van Gestel

Zorggroepen en verzekeraars

Hoi, ik ben Marly. Wat ik fantastisch vind aan mijn werkweek, is dat elke dag totaal anders is. Doordat we in een groot en veelzijdig team werken, komen er vanuit verschillende expertises nieuwe ideeën. Iedere keer weer opnieuw. En komen we er niet uit? Dan worden de koppen bij elkaar gestoken en denkt iedereen met zijn/haar talent mee aan een gepaste oplossing.

miranda.jpg

Miranda van Mol

Onderwijs en ontwikkeling

Hallo, ik ben Miranda en ik ben verantwoordelijk voor het onderwijs en de ontwikkeling binnen Gezond Leefstijlcoaching.