Zoeken
  • Judith Sol

Ontmoet Judith, onze leefstijlcoach

Bijgewerkt op: apr 12

Hallo hallo, mijn naam is Judith Sol en ik werk als leefstijlcoach bij Gezond Leefstijlcoaching. 1 ding weet ik zeker: een gezonde leefstijl zorgt voor een veel gelukkiger leven. Ik vind het belangrijk om op gezond gewicht te blijven, zodat je meer energie hebt en alle uitdagingen in het leven goed aan kan. Ik heb mijn hele leven intensief gesport en probeer altijd zo gezond mogelijk te eten. Voor mij betekent dat, dat je zorgt voor afwisseling in je voedingspatroon en op vaste tijdstippen eet. Daarnaast is het belangrijk dat je zorgt voor voldoende slaap en ontspanning. De laatste jaren ben ik me nog meer gaan verdiepen in een gezonde leefstijl en elke keer leer ik weer nieuwe dingen bij. Ik houd mijzelf op deze manier up-to-date wat betreft de nieuwste leefstijl-trends. Nu ben ik er klaar voor om ook andere mensen, die gemotiveerd zijn om te veranderen, te gaan coachen naar een gezonde leefstijl!16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven